vineri, 21 decembrie 2007

new york, new yooooooooooooooorrrrrrrkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!















....citeam un articol al unei romance mici si sarmane cu duhul, care se trezeste de curand la NYC si critica acerb toata desfasurarea de lumini si artificii, decoratiuni si implementari de Sezon....cel mai MAGIC si intr-adevar SARBATORESC loc de pe glob in care mi-a fost dats a pasesc de Craciun +Revelion + iarna in general, cand omul trebuie sa faca eforturi suplimentare sa-si infrumuseteze gris-ul si albul cotidian, este NEW YORK-ul! Visez la el in aceste zile. Nu gasesc mare romantza in ce vad la noi...Parisul e fumat si restrictiv-anul asta chiar s-au pus becuri 80% economice...Londra e rece si inospitaliera, cu tot efortul coloristic, cu toate sentimentele inflamabile si inflamate prin care am vazut-o si trait-o....
Insa New Yorkul!!!!!!.In orice sezion, de-altfel, este definitiv CENTRO MUNDI! Iar de Craciun, de Revelion, numaratoare inversa are acolo conotatii de lanbsare de naveta Discovery...Prin toti porii acolo simti ca esti in maximum de inventie umana, in locul cel mai creativ cu putinta, vara-toamna-iarna-primavara...Si de un milion de ori mai mult in indulcitul, dar nu edulcoratul, intimul, si nu pateticul BIG APPLE de Sarbatori!!!!!!! God Save New York!!!!!!!!!!!!!






Un comentariu:

Anonim spunea...

nes york-ul este visul meu.de mik imi dores s ma duc acolo,este cel mai minunat oras de p glob.ador nes york-ul. NES YORK THE BEST!!!!!!!!!!